لاشه ی یک بره سنگین
کد پست
950
دسته بندی
اخبار
نویسنده
لاشه ی یک بره سنگین از نژادهای بدون دنبه.
به حضور میزان زیاد چربی احشایی دور کلیه ها دقت کنید
در نژادهای بدون دنبه نیز، بعد از زیاد شدن وزن، لاشه چرب شده و مشتری پسندی خود را از دست میدهد.
لازم است بره های پروار در وزن سایز کشتار شوند تا خوراک های گران، صرف تولید چربی های ارزان نشوند.
در نژادی مثل رومن، وزن مطلوب کشتار پنجاه کیلوگرم است زیرا در این وزن، هم چربی لاشه بسیار کم است و هم اقتصادی ترین ضریب تبدیل را دارد.
نباید گمان کرد نژادهای بدون دنبه را می توان سنگین کرد، زیرا لاشه به شدت چرب میشود.
جا انداختن کشتار در وزن سایز، به استفاده ی بهینه ی کشور از منابع خوراکی محدود کمک میکند.
برگرفته از ایران میش