نکته مهم درباره چای



کد پست 87
دسته بندی آشپزی و تغذیه
نویسنده MMQ

 طبع چای، سرد و خشک است.
بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.

 اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتریست.

 خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است.
اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین می برد.

چای خوب چاییست که دیر دم بکشد ، زود رنگ ندهد و معطر نباشد.

 خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن

خوردن چای داغ، زمینه ساز سرطان حنجره است.

 نکته آخر: چای را کمرنگ بخورید.


دیدگاه پست


لینک: گزارش مشکل پست

siteMap - Design by QooSoft