چرا نوشیدن چای پر رنگ



کد پست 861
دسته بندی اخبار
نویسنده
چرا نوشیدن چای پر رنگ مضر است؟

دکتر سمیرا ربیعی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه، با بیان این که چای حاوی میزان بالای کافئین است، گفت:
کافئین، یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت می‌شود و هرچه چای مصرفی پررنگ‌تر یا به اصطلاح غلیظ‌تر باشد، میزان کافئین دریافتی بیشتر می‌شود.
کافئین، مدر یا ادرار آور است. بنابراین نوشیدن چای پررنگ، باعث اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه می‌کند.
نوشیدن چای پررنگ باعث سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد می‌شود.
کافئین با جذب آهن غذا تداخل دارد. چای مصرفی هرچه پررنگ‌تر باشد، شدت این تداخل بیشتر می‌شود.


دیدگاه پست


لینک: گزارش مشکل پست

siteMap - Design by QooSoft