کیک توت فرنگی



کد پست 848
دسته بندی اخبار
نویسنده
کیک توت فرنگی
مواد لازم:
تخم مرغ = ۳ عدد
روغن مایع = ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
شير يا آب = ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
روش تهیه:
–  فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
–  تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2  تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.
–  شیر یا آب و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.
–  پودر کیک توت فرنگی رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 1.5 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.
–  سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید.
–  خمیر را در قالب بریزید.
–  قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا زمانی که رنگ آن تقریبا طلایی شود.
نکات عملی:
–  از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.
–  پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.
–  برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.
–  پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.
دیدگاه پست


لینک: گزارش مشکل پست

siteMap - Design by QooSoft