فلافل هم لاکچری شد/ افت
کد پست
791
دسته بندی
اخبار
نویسنده
فلافل هم لاکچری شد/ افت ۲۰ تا ۳۰ درصدی فروش غذاهای رستورانی
علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس:
عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی موجب کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تقاضا شده است.
نرخ فلافل حدود ۳۵ تا ۵۰ هزار تومان شده است البته برخی واحدها ممکن است در ساندویج سه عدد فلافل و واحد دیگر ۵ عدد فلافل بگذارد و این موضوع نرخ ساندویج را تغییر میدهد.
همچنین برندها و کیفیت خوراک در تعیین قیمت فاکتور مهمی محسوب میشود./ ایلنا