دستاورد دانشمندان ایرانی در استرالیا:



کد پست 743
دسته بندی اخبار
نویسنده
دستاورد دانشمندان ایرانی در استرالیا: خلق فیبر نامرئی که پیتزا و کیک را سالم‌تر می‌کند

کمی فیبر بیشتر می‌تواند برای رژیم غذایی همه ما مفید باشد. از این رو، دانشمندان ایرانی دانشگاهی در استرالیا به نام‌های «عسگر فرحناکی» و «مهسا مجذوبی» از طریق دستکاری نوعی نشاسته، یک‌جور فیبر نامرئی ساخته‌اند که بدون تغییردادن بو، مزه یا بافت غذاها می‌تواند خوراکی‌هایی مثل کیک و پیتزا را که معمولاً چندان سالم تلقی نمی‌شوند، به غذاهای مفیدتری تبدیل کنند.
دانشمندان ایرانی موسسه سلطنتی فناوری ملبورن یا به‌اختصار دانشگاهRMIT استرالیا، فیبر جدیدی به‌نام «فیبر ایکس» (FiberX) ساخته‌اند که می‌تواند از نشاسته‌هایی شامل گندم، ذرت و کاساوا ساخته شود. این ماده درست مثل فیبر طبیعی در سیستم گوارش هضم نمی‌شود و به‌همین خاطر توسط میکروارگانیسم‌های درون روده تخمیر می‌گردد و می‌تواند فرایند گوارش را بهبود ببخشد.

Digiato

دیدگاه پست


لینک: گزارش مشکل پست

siteMap - Design by QooSoft