هشدار جدی
کد پست
1193
دسته بندی
اخبار
نویسنده
هشدار جدی!!!!!
طی ده سال اخیر میزان سرطان در کشور ۱۰ برابر شده!
چرا؟؟؟؟؟
«خواهشا به اونایی که دوسشون دارید ارسال نمایید»
آیا میدانید:
سس مايونز بهدليل ترکيبات خاصي که دارد به عنوان سم کبد معرفي شده است
آيا ميدانيد: سانديسها، نوشابهها، بيسکوئيتها، کيکها و ... با قندهاي مصنوعي چون ساخارين که هزار برابر شيرين تر از قند معمولي است، ساخته ميشوند که دشمن کبد و کليه ميباشند؟
آيا ميدانيد:
رنگهاي افزودني در نوشابهها، سانديس ها، کيکها، آدامسها و ... همه سرطانزا هستند؟
آيا ميدانيد:
قيمت روغنهای مايع مثل آفتابگردان اگر واقعي باشد حدود ۸۰ الي ۱۰۰ هزار تومان خواهد بود ولي الان در بازار ۱۵ الي ۲۰ هزار تومان است
آيا ميدانيد:
بيشتر محتواي روغنهای مايع از پارافين خوراکي که محصول پالايشگاهاي نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربي خون و ... ميشود که کشنده است؟
آيا ميدانيد:
در اکثر کارخانههای آبليموهاي صنعتي حتي يک عدد ليمو هم وارد نميشود و آب ليمو صنعتي از آب کاه بعلاوه برخي اسانسها و جوهر نمک توليد ميشود که همين امر موجب تهنشین نشدن محتواي آب ليمو ميباشد؟
آيا ميدانيد:
کره گياهي دروغي بيش نيست و با مواد پایهاي نفت و ... توليد ميشود و موجب تشکيل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بيماريهاي ايسکميک قلبي ميشود و شعار کره مارگارين (گياهي) دوست قلب شما فريب افکار عموميست؟
آيا ميدانيد:
مواد قندي موجود در نوشابهها موجب پوسيدگي دندانها ميشود
آیا میدانید:
دندان شکسته داخل نوشابه پس از هفت ساعت حل ميشود؟
آيا ميدانيد:
پنيرِ پفک اغلب پنير تلخ (پنير فاسد) و گنديده تاريخ مصرف گذشته ميباشد و چسبندگي پفک براساس تحقيقات تا هفت بار مسواک هم تميز نميشود و موجب بي اشتهايي ميشود و آمار مصرف پفک در ايران روزانه هر نفر دو عدد ميباشد
آیا میدانید:
اکثر سوسیس ها، کالباس ها و همبرگرها سرطانزا هستند.
وزیر محترم بهداشت کجایی؟؟؟ جلوی این مواد سرطانزا در تهیه مواد غذایی رو بگیرید
اونقدر ارسال کنید تا وزیر متولی سلامت ایرانیان هم ببیند
و اما چه کنيم؟
بهترين غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است
بهترين روغن، روغن حيواني است
روغن کنجد و زيتون هم بهترين روغن گياهي است
بهترين نان نانهای سبوسدار است مثل نان سنگک
بهترين نوشابه سکنجبين است که ترکيب مقداري عسل سرکه و ... مي باشد
بيش از صد نوع چاي هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصيه ميشود
مثل:
( چاي کوهي، گل گاو زبان، سنبل الطيب، گزنه، زنجبيل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچين، آويشن، استخودوس، ...)
بجاي قند و شکر استفاده از خرما، ارده، شيره انواع ميوهها، کشمش، توت خشک، خرمای خشک، عسل، بسيار به جاست.
غذاهاي خورشتیِ سنتي، غذاهاي سرخ نشده، سبزي خوردن بويژه نعناع بجاي سالادهاي امروزي.
کليه غذاهاي طبيعي بطور تازه
استفاده شود از خوردن ميوه در غير فصل آن خودداري شود.
لطفا برای آگاهی بیشتر هموطنان این مطلب را برای دیگران نیز ارسال فرمایید.
دوستان مهربان باشید، مهربانی هزینهای نداره..
#دوتپه_نیوز